Vi er alltid takknemlige for de som velger å gi av sitt eget til oss i Sætervika! Dette er med på å holde driften oppe i tøffe tider, og bidrar til at vi kan fornye oss i lettere tider!

Hvordan kan du gi? 

  • Den enkleste måten å gi på, som også gir skattefritak, er å melde deg på som fast giver ved å følge linken https://www.nlm.no/bidra-i-arbeidet/skjemaer/leirsteder/satervika-leirsted/ (da må du huske å sende inn fødselsnummeret ditt slik det står forklart på siden). 
  • Du kan også gi direkte til Sætervika på konto 3000.18.63505, og merke med “gave til Sætervika” (dette alternativet er ikke skattefritt)
  • Det er også mulig å opprette en giveravtale med tilsendt giro 1 eller 2 ganger i året. Disse giroene kan være uten beløp, slik at du fyller inn selv. For å opprette en slik avtale kan giveren sende en mail til giver@nlm.no og oppgi: Navn, adresse, fødselsnummer (11 siffer), eventuelt beløp og at gaven skal gå til Sætervika Ungdomssenter. Givere kan også ringe til Elfrid Vinskei, tlf. 22 00 73 00.  

Vi setter pris på all slags hjelp. Om du ikke vil gi, kan du være med i bønn eller stille til dugnad! Om du ønsker dette, send en mail til setervika@nlm.no, så tar vi kontakt når det er noe som angår din tjeneste.