Dersom det ikke hadde vært for Jesus, hadde ikke leirplassen i Sætervika eksistert! Den er nemlig bygd for å arrangere leirer slik at flere kan få høre om den viktigste og mest kjente personen som noen gang har levd!

Mange vet nok at Jesus gikk omkring på jorden for 2000 år siden og de fleste vil være enig i at han var en bra mann. Men var det noe mer?

I Bibelen kan vi lese at Jesus er Guds Sønn som kom til jorden for å redde menneskene. Og det vi trengte redning fra var noe vi kaller synd. Synd er ting som går mot Guds vilje, ting som er galt. Og alle mennesker gjør det. Bibelen forteller oss at dermed er det ingen som kan gjøre seg fortjent til å komme til himmelen. Og da har vi jo et kjempeproblem.

Det var dette problemet Jesus kom for å løse. Han levde et liv uten synd, uten noen gang å gjøre en eneste gal ting. Utrolig, men sant. Som du vet, ble han dømt til døden og korsfestet. Det er ikke særlig rettferdig, men Jesus, som var helt uskyldig, tok straffen som vi fortjente. Og han gjorde det fordi han var uendelig glad i akkurat deg. Han vil ha deg med til himmelen!

I et veldig kjent bibelvers som vi kaller den lille bibel, står det: «For så høyt har Gud elsket verden, at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.» Joh. 3,16.

Det er verdens største gave! Og det beste av alt, er at Jesus ikke ble liggende i graven. Han stod opp igjen og lever i dag! En dag kommer han igjen fra himmelen og Gud skal skape en ny jord for alle de som tok i mot Jesus.

Vi har lyst til å invitere deg til å høre mer om dette. Vil du det, så kom gjerne på leir!