Her finner du informasjon om hvem vi er og hvor vi hører til.

Sætervika Ungdomssenter eies av Norsk Luthersk Misjonssamband og ligger idyllisk til ved Samnangerfjorden, ca fem mil øst for Bergen og to km fra Tysse. Det er svært gode forhold for friluftsliv både på sjø og land.

Vi arrangerer hvert år mer enn 10 leirer i året for ulike aldersgrupper gjennom NLM sitt arbeid i regionen, og leier ellers ut til menigheter eller grupper på bestilling.

I hovedbygget er det matsal hvor kjøkkenpersonalet serverer til hverdag og fest, alt etter ønske, og en stor møtesale som også fungerer som peisestue – med god plass til 80 personer. Det er også et oppholdsrom på internatet for de sene kveldene og tidlige morgenene. Grupperom og kontor står til disposisjon og kiosk holdes åpen etter avtale.

Bergtun er navnet på internatet. Den første delen ble tatt i bruk i 1995, den andre delen ble ferdig våren 2008, og i 2019 ble kjelleren pusset opp til en moderne standard. Bergtun har 26 rom, ett stort fellesrom og ett kjøkken, tre soveromsavdelinger med til sammen 96 sengeplasser. Alle rom i dette bygget har dusj og toalett, og vi egne tilrettelagte rom.

Sætervika har kanoer og en robåt til disposisjon, egen strand og badebrygge, stor ballplass og plen til bla volleyball. Trampoline, Tarzanløype, klatrehus for de minste samt andre fritidtilbud er tilrettelagt.

Fjellturen kan starte fra Sætervika, eller turen kan gå til Kvamskogen som ligger 15 minutters kjøretur unna. På vinterstid er skitur et naturlig valg.

Velkommen til Sætervika!